- Наявність: Немає в наявності
- Код товару: 6893-01
Виробник: Vladi Toys
Новинки
- Огляд товару
- Характеристики
- Питання (0)
- Відгуки (0)
Гра розвиваюча Я читаю від виробника Vladi Toys
Вчимося читати в цікавій ігровій формі. Складаємо зображення з деталей - читаємо букви внизу.
Спочатку розкладіть всі деталі перед дитиною. Нехай він уважно їх вивчить. Далі починаємо складати з них картинки. Кожне зображення складається з чотирьох деталей. Ворона, яхта, хата ... Малюнки оживають в ручках малюка!
Коли зображення готове, читаємо букви внизу. Тренуємо фантазію і освоюємо поняття «частина» і «ціле».
Гра також розвиває логічне мислення, уяву, мова і дрібну моторику.
Характеристики:
Комплектація: 32 деталі, 16 слів.
Розмір упаковки: 21х5.5х18 см.
Мова: український
Вік: від 3 років.
Відправимо по всій Україні оптом і в роздріб
Гра розвиваюча Vladi Toys Я читаю (VT5202-09) – популярна дитяча іграшка з категорії Іграшки для малюків, яка подарує багато радості та позитивних емоцій дитині. М’які іграшки допомагають розвивати уяву, емоційність та створюють відчуття затишку. Вони стають улюбленими друзями малюків та чудово підходять для гри і відпочинку. Переваги іграшки: • м’які та приємні матеріали • безпечний наповнювач • підходить для дітей різного віку • чудова ідея для подарунка Замовляйте Гра розвиваюча Vladi Toys Я читаю (VT5202-09) у магазині Green Farm з доставкою по всій Україні.Характеристики
Гарантия
7 дней
Детский возраст
От 3 лет
Пол ребенка
Он|Она
Специальные условия доставки
Отправка осуществляется по полной или частичной оплате (по согласованию обсуждается с менеджером)
Страна-производитель товара
Украина
Питання (0)
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
180.00 грн.
Знайшли даний товар дешевше?
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
Відгуків про цей товар ще не було.